lördag, oktober 31, 2009

Henrik Schyffert

Kongressen fick lite information om kvällens fest av Henrik Schyffert.

Han meddelade att Mona Sahlin inte kommer till kvällens fest eftersom hon är bjuden till Mikael Bindefeldt som fyller 50 1/2 år.
Vänsterpartiet har fått en officiell inbjudan men vi vet ju alla vad vi egentligen tycker om vänsterpartister, så när de knackar på dörren stänger vi av musiken, släcker ljuset och lägger oss ner på golvet.

Thomas Bodström kommer lite sent eftersom han ska lägga slingor i håret.

Låt bajamajorna stå kvar på sin plats, det är inte kul att välta dem när någon sitter i och rulla dem nerför backen och slå med pinnar på dem, meddelar Nalin Pekgul.

När era partners undrar vad ni egentligen gör ikväll så säger ni att det är stenhårda nattmanglingar med betonghäckarna i LO.

– I morgon är det jobba, jobba, jobba som gäller. Om ni vill tillbaka till ratten för att styra det här landet igen. Jag tycker det är ganska bra att ni har fått sitta i passagerarsätet en stund. Ni behövde öva på att vara i opposition. Men nu räcker det. Det tycker jag också sa Schyffert och applåderna dånade.
– Det är fest i kväll men sen måste ni snabbt nyktra till. Det är fullt med folk i baksätet som inte har samma makt som ni har. De undrar vart Sverige är på väg.

Inga kommentarer: