fredag, oktober 02, 2009

Måndag & Fredag

Veckorna går så rasande fort. Det känns ibland som det bara är måndag och fredag. I onsdags träffades vi som är ombud till partikongressen och gick igenom de viktigaste frågorna. Det skall bli fantastiskt roligt och hedrande att få delta på kongressen och vi kommer att få några intensiva men givande dagar.
Nu gäller det att börja bygga upp argumenten för att vässa och förbättra politiken ytterligare. Jag har några grundstenar kring vilket jag vill forma mitt inlägg. Frågan är hur länge man får prata: 5 minuter eller en halv? Det kanske blir så att man får uttrycka sig i slagords-format.

Det sägs att Sigvard Marjasin vid en kongress hade fullt upp med att justera talarstolen i höjdled, när han väl var färdig slog ordföranden klubban i bordet och förkunnade att talartiden var slut!

Landstingets kansli är för närvarande byggarbetsplats. Ernst och Timell har sina egna lokala varianter som springer omkring i korridorerna, frågan är om de kan svänga ihop nå´t gott att äta så här i slutet på veckan? Det är dock inte frågan om någon extreme house makeover utan mer byte av ventilation och lite målarfärg. Reaktionerna när det blir färdigt lär nog därför inte heller bli som på amerikansk TV: Oh my God! 10 gånger i rad.

Inga kommentarer: