lördag, november 28, 2009

Dålig tajming

Vid frukostbordet fanns det lite smått och gott att läsa från JönköpingsPosten. Centerpartiet i kommunen är synnerligen förtretade på Bengt Dahlqvist och Moderaterna. Man upplever att man inte får något gehör eller utrymme i den borgerliga alliansen. Det är inte särskilt förvånande tycker jag.

På insändarsidan idag skriver Irene Oskarsson, KD, att hon är oerhört stolt över den proposition regeringen i dagarna lägger fram om anhöriginvandringen. Oskarsson beskriver hur betydelsfulla kristdemokraterna är i regeringen när det gäller arbetet med att lyfta fram barnperspektivet. "Ett stabilt föräldraskap är viktigt för alla barn, men inte minst för dem som genomlevt traumatiska händelser som lett till att de lever i rädsla och osäkerhet"

Att Oskarssons insändare råkade publiceras samma vecka som en 18-årig pojke från Kosovo med apatiska symptom beviljats uppehållstillstånd SAMTIDIGT som hans föräldrar sa skickas tillbaka till sitt hemland, blev ju riktigt dålig tajming för Oskarsson och borgerligheten.

Inga kommentarer: